Sånart först i Sverige ut med certificat för återvinning av litiumbatterier.

Sånart blir som första företag i Sverige certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 för att ta hand om Litiumbatterier och Nickelmetallhybridbatterier som ska till återvinning dessa innefattar Li-Po, Li-Ion och NiMH . Vi erbjuder våra tjänster i tre steg för dessa batterifraktioner.

1. Utbildning
2. Transporter
3. Behandling


Har ert företag  kontakt med ovanstående fraktioner kan ni med fördel kontakta oss för vägledning om hur ni ska hantera förpacka, transportera och återvinna dessa litiumbatterier oavsett om det är litiumpolymer eller litium primärbatterier. Vidare arbetar företaget med Industriella litiumbatterier, dessa motsvarar om totalvikten är mer än 3 kg. Vi hjälper även till med riskbedömningen av denna batterisort.